Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

26 October 2017

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

temno rjave lase z lučmi So zelo visoko! Vse bolj povečuje žensko občinstvo v salonih, da se poudarijo temno rjave žice z zelo subtilnimi luči. Nekatere ženske raje zelo tanke in diskretne luči, medtem ko so druge ženske raje luči so nekoliko bolj izrazit, poudarjajo nekatere mechinhas lase.

Luči v lase

Vendar moramo biti zelo previdni, da bo učinek zelo umetnih luči, ne, ko gre za to, da bi jih še bolj lepe lase, tako da bi se izognili pretiravanja in uporabo zdrave pameti, v redu? V poletnih mesecih se lahko luči nekoliko drznejši, glej kalifornijske stenji (povezava), ki so velik uspeh pri ženskah, Vendar pa je pomembno, da nastavite ton, tako da je v harmoniji z barvo vaših las in najbolj naravno zaradi možnega.

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017

Luči so odlična izbira za tiste ženske, ki ne želijo, da radikalno spremeni videz, ampak želijo, da pogled na UP. Če želite izbrati idealno ton luči je treba najprej oceniti tonus kože. Ni vse luči toni bo dobro za pošteno polti ženske in ne bodo vsi odtenki dobro za temnejši svetlopoltih ženskah.

 Las z lučmi

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017

Luči tonov v lase

Kako vedeti, kateri idealen tone? No, za ženske, ki imajo najbolj clarinha kožo idealno je, da se odločijo za svetlejše odtenke rjave, odtenkov zlata in bakra, medtem ko je za temne polti ženske, luči v toplejših tonov pade zelo dobro.

 Možnosti luči tone v temno rjavi lasje so mnogi, vključno rdeči odtenki so odlična izbira, še posebej pri ženskah s temno kožo. Ampak ne pozabite, da so lučke samo razmišljanja o zapornic in ne ključavnice, tako da mora biti zelo subtilna in diskreten, da bi, da je bolj naravnega videza.

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 las z-luči las z-luči Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017 Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij) Poletje 2017

luči-v-las

Rjavi lasje z lučmi

Vemo, da za barvanje temno rjave žice ni enostavna naloga, da spremenite je ton žice je potrebno narediti poliranju, ki je nič drugega kot za beljenje preje z določenega izdelka za barve.

-Brown las z-luči

Da bi bili zelo agresivni kemični proces, lasje potrebujejo, da bi še bolj pozorni, ko luči kot žica kaže, da je veliko bolj izsušeno. Torej, veliko vlage v njih, v redu?

Brunettes z lučmi

Na splošno velja, luči so zelo lepe ženske z rjavimi lasmi, se je svetlejše ali temnejše kože. Vendar je treba pri izbiri barv je treba skrbno storiti, saj polt naredi vse razlike pri izbiri barve luči. Oglejte si nekaj fotografij žensk s temno rjave lase z lučmi:

odtenki-of-light-v-las

Rjave lase z medom luči

Nekatere ženske se odločijo za luči v barvi medu, to je super luštna in diskreten ton, da ne omenjam, da vrednote in rjave žice, ki daje čar in lepoto. Honey ton je odlična izbira za temno ali svetlo rjave lase, tako za lahke kožne ženske ali več Moreninhas.

BROWN ILLUMINATED

Lasje temno rjava z blond luči

Ta postopek je za ženske precej TUDI osebnosti. To ni tako enostavno, hit svetle luči v temnih las, prav tako ne bi smeli storiti doma, ker je bolj temeljit postopek. Da bi naravno in lepo do konca žice, bi moral poiskati pomoč strokovnjaka las. Izbral sem nekaj fotografij temne lase z blond poudarja, da imate idejo o rezultatu. Poglejmo?

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

Temni lasje z Golden Lights in Champagne

Luči v zlatu in šampanjec toni sta po žensk, in sicer za ženske, ki imajo temnejše žic tudi tiste z lažjimi ključavnice najbolj iskanih. Te luči so zelo lepo, ko je rezultat zelo naravno, da so zelo subtilna in diskretni, kar daje poseben čar na žice, ki jih vrednotenje.

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

Nega las z lučmi

Ženske, ki nameravajo narediti luči, je treba tudi vedeti, da je treba paziti podvojiti! Tako je prav! Žica hidracijo bodo morali postati navada, ker je kemična postopek konča napadel lase in jo desiccating. Da bi ohranili lepoto žic nekaj osnovnih ukrepi so potrebni, kot bi vzdrževanje luči na vsake 3 mesece, da bi se izognili pojavljajo koren z različnimi lučmi ton.

Pri izbiri izdelkov za lase, izberite tiste, ki ščitijo barvo las in preprečuje, da zbledi enostavno. Če lahko, vsak mesec bi kapilarne Kauterizacija s strokovnim las.

Luči-v-rjavolaske

Kako narediti domače luči

Zdaj smo videli malo luči, barv in kožnih odtenkih, kaj pa za učenje, kako narediti luči doma? To je enostavno in je lahko zabavno!

Surfer tipa luči - Step by Step

1 - Frizer začne descolorindo žice, pri čemer dva prsta na obeh straneh korena v naravni barvi.
2 - Po opravljenem odtenek. Ni vedno je pravi odtenek dosežena prva. Potem, boste morali ponoviti korak 1.
3 - Izpostaviti nekaj pramenov, strokovni lahko krtačo belilo v Lasni.

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

Enostavno, kajne?

Luči zlatih deklet

1 - Strokovni deli lase na dva dela: enega na vrhu glave. Druga postane nizko bun
2 ° - Loči nekaj pramenov in prenesti glavnikom v nasprotno smer in pusti le nekaj žic ven
3 - Ko gre skozi blond tonov ti mehko niti, da bi dobili pravico ton

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

Ta postopek je prav tako zelo enostavno in rezultat je neverjetno!

LUzes za solarno rjave

1 - Lase je treba razdeliti na štiri enake dele, ki tvorita križ na vrhu glave.
2 - Drugi korak je, da se notranje plasti ločujejo teh delov in nekaj žic z glavnika.
3 - Po strokovni razbarvajo nekaj žično dvobarvnim začenši z najbližje obraz.

Las Dark Brown z lučmi (30 fotografij)

Vaje | M ženska las Dark Brown z lučmi