Spille Christmas Creative (Best !!!)

26 October 2017

Spille Christmas Creative (Best !!!)

I en liten Julen er allerede her, og dessuten bruke spesielle øyeblikk og deilig sammen med vår familie og venner, kan vi ha det gøy med jule spille! 'La oss kombinere' det er ikke bare den hemmelige venn som kan gjøres på slutten av året, er det ikke jenter? Vi valgte noen ganske morsomme alternativer for å friske opp jule liten fest med venner og familie. Til hvem det måtte angå (og ennå du har tid!), Har vi vist her på bloggen og andre lovlige måter å tilføre verdi til din ferie fest gjester, er det verdt å klikke her og ta en titt.

kreativ lek jule

avspillingsalternativer er ikke mangler! Og for å gi den animerte i hans hjem feiring i familien, veldig Chic forberedt noen kule forslag til spill som vil engasjere barn og voksne! Sjekk!

Gjett hvem? (Med skjeer)

Regelen er enkel: bare bind for øynene en av spillerne, mens den andre er foran ham. Hvem er bind for øynene kan bare berøre venn skjeer å gjette hvem personen er. Hvis han ikke treffer først må vennen imitere latter av Santa Claus, sier "Ho, ho, ho!". Hvis spilleren treff, vennen som var foran deg er bind for øynene og spille gjenopptas. Hvis det galt igjen, vil fortsette å spille den andre parten med skjeen for å få det riktig!

b2

Blære Klasse / ballong Tildelt

I dette spillet, må du spre ballonger rundt huset eller miljøet valgt og satt i Blærene papirer med navn på personer som vil delta i stykket. Deretter hver stripe en ballong sprekker og finner navnet på en annen gjest. Hensikten er å oppfinne flere aktiviteter for alle. Eksempel: en person kan fortelle en annen grunn som henne, en uvanlig historie som både bodde sammen, og så videre. Det som teller er god humor og kreativitet!

Et annet alternativ er for familier som ikke har mye penger og kan bare kjøpe en gave på slutten av året. Du kan sette setninger på flere ballonger som, "Det var ikke denne gangen" eller "Prøv igjen", eller "Dette er ikke din", eller "Pay lege." Hvis bare blæren prisen må ha gave. Alle ballonger må ha de samme fargene for alle å vite hvor han er!

b3

Vikle din gave på en morsom måte!

Ta dette og passere flere lag med papir på det. I hver pakke, sette etiketter med ordene: "for den morsomste familien" eller "mest grådig". Tanken er at dette går gjennom flere personer før de når eieren!

b4

Lek med barna!

Ta med barn i alle spill som gjør mye av de voksne har det gøy og slappe av mer! Men hvis du har som onkel eller bestefar som foretrekker noe mer alvorlig, for eksempel, kan du underholde de små synge sanger, gjør mime eller hjul spill. Det ene er å lage en sirkel og sette en boks full av papirer med oppgaver. Deretter passerer tilfelle for alle barn inntil musikken stopper eller en fløyte touch. Alle med kontanter, fjerner en av rollene og spiller med den valgte oppgave!

Jule spille for familien

Skill flere skoesker og pakk dem. Innenfor hver boks, skriv inn et spørsmål, for eksempel: "Hvem er den mest familie jerv" eller annet "som er den beste kokken", "Hvem er den mest irriterende" og så videre ... Slipp fantasien på dette tidspunktet. Under festen, noen er ansvarlig for bestått boksene for alle gjester svare ved å skrive på et blankt papir, som er den personen mest identifisert med spesifikke kvalitet / defekt. Boksene må passere alle mennesker, slik at alle stemme. Tross alt stemme, må noen åpne boksene og telle stemmene. Dette er morsom tid på høyre, gir god latter!

Jul Spill med musikk

Arrangøren vil danne to eller tre grupper, og deretter å avsløre et ord. Lagene må synge en sang posten til slike ord. Det er virkelig gøy! Vinnerlaget, som kjenner flere sanger, kan det ta en liten gave på $ 1,99. Etter kampen, alle kan ha det gøy å synge julesanger.

Gjerne vil alle de ovennevnte gjør hva julen mer morsom og livlig, jenter! Hvilke spill likte du best? Ikke glem å kommentere! God jul og et godt nyttår!