Demillus Sorter etter Internett: Slik HER!

26 October 2017

Demillus Sorter etter Internett: Slik HER!

Demillus gjøre forespørsler via Internett Det er en måte å lette den daglige forhandler, I dette innlegget vil vi vise hvordan du kan lage din bestille på nettet praktisk og svært enkel.

Når det gjelder undertøy brasilianske kvinner er de største entendedoras saken, tross alt, her i Brasil kvinnenes kropp er godt fordelt både på toppen som på bunnen også den brasilianske kvinnen lært over tid for å kreve noen gang mer kvalitet på produktene, hovedsakelig av undertøy.

Demillus

vision selskaper begynte å tilpasse og å produsere produkter med kvalitet og som passer perfekt til kroppen av den brasilianske kvinnen og DeMillus er en slik visjon selskaper, tross alt, er det ikke rart at dette er en av referansene når det kommer i intim mote og har flere autoriserte butikker som videreselger på nettet også.

Bestillinger Demillus Internett

For å gjøre dine forespørsler Demillus Internett er nødvendig for å få tilgang til området fra Demillus og har en e-post og passord registrert for å plassere din bestilling på nettet.

1) Gå til adressen DeMillus

2) Klikk på "Min bestilling".

Demillus elektroniske bestillinger

3) Registrer en gyldig e-post:

ORDRE-DeMillus

Fylles:

4) Din kode Revendedor.5) CPF.6) gyldig e-post.

Order-DeMillus

Hvordan registrere e-posten min i Demillus?

For å registrere din e-post i Demillus, følg disse instruksjonene:

1) Skriv inn adressen til siden DeMillus:

2) Klikk på "Min bestilling".

3) Klikk på "Password Registration".

For-online-DeMillus

4) Tast koden eller CPF forhandler;

5) Skriv inn et passord;

6) Gjenta passordet for å bekrefte;

7) Skriv inn fødselsdato med dag og måned format (dd / mm);

8) Skriv inn din e-post adresse er registrert på De Millus;

9) Klikk "OK".

DeMillus-order-forhandler

Hvordan passere forespørsler av Demillus?

1) Gå til adressen DeMillus

2) Klikk på "Min bestilling".

3) Klikk på "Make Your Order" knappen.

program DeMillus-online

Produktene av DeMillus De kan kjøpes i butikker som spesialiserer seg på undertøy, men flaggskipet i selskapet er sine forhandlere, spredt over hele Brasil disse forhandlere skape et bånd med kunden ytterligere styrke forholdet mellom selskapet og den endelige forbruker.

Forhandlere Demillus

Forhandlere er så viktig for selskapet at online system ble opprettet for å fremskynde ordrer, er det DeMillus system online applikasjoner over Internett, dette systemet letter arbeidet til forhandleren, da dette bare trenger å få tilgang til området for å registrere en ny søknad. Det eneste som kreves for å registrere søknaden på nettet er en gyldig registrering og et passord tidligere registrert i systemet, som vist ovenfor. Du ønsker å bli en forhandler? Registrer deg her.

Hvis du er DeMillus forhandler og har ikke registreringen, følg instruksjonene som er gitt ovenfor og registrere deg. Når registreringen er gjort kan du begynne å registrere sine søknader normalt gjennom nettstedet.