Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

26 October 2017

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Se de kuleste ideer Gymkhana spill for barn og voksne!

Jeg har deltatt i mange konkurranser i livet mitt som ikke ville vite telle dem nå. Jeg vil alltid ha gode minner fra disse øyeblikkene blant venner på ulike stadier av livet. Krigen gråter av lagene - koblingen, link, link, jeg er gul! - og gleden ved å oppfylle en oppgave foran motstandere. Skattejakter er noe mer enn morsomme oppgaver eller bevis for at to eller flere grupper prøver å gjøre og holde. Alle, uansett alder, elsker å spille, og det er gjennom lek at vi kan lære mer om oss selv. Så ideen om å holde en svært livlig konkurranse, involvere og inkludere ikke bare familie, men også venner og familie, er det svært vellykket blant yngre barn, ikke bare for den enkle gleden av å spille så vel som jakten på den prisen, som er fastsatt for å belønne innsatsen .

Konkurransene er gode muligheter til å ha det gøy og skape et øyeblikk av samspill mellom deltakerne. Vanligvis åtseldyr spillene er laget for barn, men nå mange selskaper og parter foreslår aktiviteter for voksne som ønsker å slappe av. I disse deltakerne kan teste sine kunnskaper, lære om hverandre og teamarbeid. Det viktigste er gruppen sosial (enten voksne eller barn) og gjensidig respekt.

Spill for voksne skattejakt

Noen spill er allerede godt kjent av deltakerne, spesielt de som har spilt som barn. Andre er flott for voksne og bli litt mer komplisert for noen yngre barn.

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

musikalske stoler

Dette er en gammel kjenning, og vår suksess har gjort i sin dynamikk over tid. Slik starter du bare danne en rullestoler og andre mennesker. Antall seter skal alltid være én mindre enn antall deltakere. Plasser en livlig musikk for folk å gå rundt stolene hjulet. Stopp musikken når dette skjer alle bør løpe å sitte på noen stol. Personen er utelatt. Spillet bør fortsette med en stol i hånden og så videre for å forbli en stol for 2 spillere. Denne sistnevnte situasjon kommer ut vinneren.

Pichorra

En blære er hengt opp ved toppen og representanter for lagene, deretter bind for øynene og skudd, bør stikke den med en pinne, som blir styrt av de respektive lag.

blind bowling

De spiller en deltaker fra hvert lag. Det er en vanlig bowling, men deltakerne spille med bind for øynene. Målet med spillet er å slå ned den siste stiften, uansett hvor mange versjoner var, som når man tar feil, er det begynnelsen av en annen. Den som vinner.

Ping - lunge

Dette spillet kan gjøres med lag eller individuelt. Fjern Ping-Pong bord av nettverket og plassere en prikk i midten. En representant fra hvert lag velger den ene siden av bordet. Med hendene vendt tilbake, må spillerne blåse ballen og gjøre det nå neste motstander. Vinn spilleren eller laget som kan få ballen faller inn i motstanderens side oftere.

Smelte isen

Form team. Før spillet må man fylle is formene og plassere et stykke plast objekt innenfor hver liten firkant. Hvert lag under konkurransen vil motta en isbit i en plastkopp. Ikke ta på isen med hendene eller andre gjenstander, og ikke fjerne isen glass. Spilleren må varme opp glasset med hånden eller andre kroppsdeler, som nå smelter det først og levere lite stykke vinner.

jakt

Det er en vits som skal gjøres i par. Løpet er rundtur for hvert par. En spiller må gå huket med hendene på gulvet, mens de andre ritt på ryggen. På den måten paret vil foran og rundt tilbake, ute av stand til å snu.

gal knute

Danner et hjul. Alle spillere forlenge arm fremover. Monitorsignalet hjulet er lukket, og hver person skal holde de andre to hender enten. Målet er å angre knuten og hold hendene på noen måte. Det gikk under armene. Det laget som slipper blir diskvalifisert. En for å få gevinster.

Spill for gymkhana unge

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

blandede sko

Hver deltakergruppe konkurranse eller konkurranse for å velge antall komponenter som representerer gruppen, avhengig av størrelsen på gruppene kan være minst 10 komponenter av hver. Hver gruppe skal være plassert i den ene enden eller ramme og skoene til gruppe komponenter må blandes i den andre enden fra hvor gruppen er plassert. Gitt signal, komponentene i hver gruppe (en om gangen), må kjøre til der er blandet skoene til gruppen din, ta av skoene hvis kile gå tilbake til din gruppe, trykker hånden av følgende komponenter og hodet i enden av køen. Gruppen kile oppnå alle første komponenter for å danne kø er vinneren.

Racing Broom

Kjører en representant for hvert lag i dette løpet en vei. Målet er å balansere en kost på håndflaten mens du kjører. Dersom kost falle før målstreken, kjører tilbake til begynnelsen og starte helt på nytt. Gevinster som oppfyller den første oppgaven riktig.

Running arm

De kjører to representanter fra hvert lag. Vil bli gjort i første to risikoer, hver nøyaktig to meter av hver deltaker. Deltakerne er avhengige av hverandres skulder, armer. Målet er å presse motstanderen og få den til å overskride sin risiko. Hvem får det første, vinner løpet.

Skyv til toppen

Det er en arm rase, forskjellen er som kjører et par hvert lag, og en av de to vil klatre på toppen partner nakke og bare montert vil presse. Den som motstanderen dobbelt vinne brevet, vinner.

Kjører av sitte

vei rase og tilbake hvor deltakerne kjører sittende og kan ikke bruke hendene til noe. På veien går fra front, bak, kom tilbake, det kan ikke slå. Hvem vinner tilbake først.

grep

De spiller to lag. Hvert lag bør være i en ødelagt rektangel på gulvet. Målet er å få alle til å bo i dette rommet i 30 sekunder. Etter den tid, skal det laget som klarte å redusere plassen til den andre, som vil ha mindre plass til å sette komponenter. Og så spillet fortsetter til rektangelet til å være så liten som å være umulig å holde folk der, noe som gir seier til det andre laget.

Paper War

De spiller to lag i to ulike felt, atskilt med et mellomrom. Hvert lag skal ha til disposisjon dusinvis av baller av papir. De begynner å spille disse papir baller i motstanderens domstol, som skal gjøre det samme. Målet er å ta ut papir baller av feltet og kaste motstanderen. På slutten av tid, master gjør tellingen. Det laget som har mindre papir i feltet er vinneren.

tunnel

De spiller to lag med like mange deltakere. Hvert lag vil danne en tunnel, der deltakerne står etter hverandre med bena fra hverandre. Det er slags rase. I "I" av master, må den siste av hver rad passere under tunnelen og gå fremover. Da sistnevnte gjør det samme. På den måten vil tunnelen folk distanserer seg mer og mer. Vinn tunnelen for å krysse mållinjen først.

blind ape

To lag deltar. Hvert lag velger sin representant. Hoved er et stort rektangel, og den trekker en rekke linjer. De to spillerne er bind for øynene, og målet er å komme seg ut av veien og komme til slutten, uten å tråkke på linjene. Som de vil ha bind for øynene, kan teamet hjelpe. Som satte foten på linjen tilbake til start og kan ta salg på denne stund. Gevinster som går ut av kurs uten å tråkke på linjen.

2. etasje

Dobbelt grep. Hvert par består av en sammensatt og en assembler. Installatøren må montere i halsen av den sammensatte fangst og andre som også er montert på. Kun montert kan ta. Noen fanget, fanget.

race motsetning

Løpere gi 25 svinger på et kosteskaft og løpe tilbake til mållinjen. Først kommer første vinner.

Vassobol

To rivaler vie å sette ballen i motstanderens mål ved å bruke en kost. Vinn de som lager flere mål.

Cegobol

Fotball felles, bortsett fra at alle spillere vil spille med bind for øynene. Vinn det laget som gjør flest mål.

Fot med foten

runde dobler rase og tilbake der en deltaker klatrer partner av foten. På den måten, som tråkket bør kjøre. I sin tur vil det hoppe (tilbake). Vinner førstemann til mølla.

hule

Oppsamling et antall hull (sirkler) over et stort område. Antall hull skal alltid være én mindre enn antall spillere. Vel vekk fra bakken hvor hullene er, deltakerne, alle hånd i hånd på rattet, skal kjøre på lyden av levende musikk. Når musikken stopper, bør alle slippe hendene, løpe og sitte i en ring. Hvem kan ikke elimineres og går ut et hi. Gevinster som sitter i det siste stykket.

Toca Cooperative

De samme reglene for "Play" vanlig. Spillets Hemmeligheten er ikke å eliminere enhver deltaker, bare Burrows, dvs. hver runde, angre deg et hi og likevel alle bør få inn en spiller, som de kan: i fanget, liggende på kolleger osv ... I dette spillet er det ingen vinnere.

Relay Rodados

Samme som stafett Friidrett, men før du kjører må du gi 25 runder på et kosteskaft. Det er 4 deltakere per lag og vinne lag som siste deltaker kom først. Hvis du faller, fortsette.

artilleri

To lag i to leirer atskilt av en linje. Ved slutten av hvert felt, blir en PET-flaske plasseres. En person fra hvert lag prøver å kaste ballen og slå ned flasken av motstanderen. Teamet å ta ned flasken bør øke den igjen, men hvis beskytte den andre, som nå har autonomi til Balear. Den som skudd kan ikke løfte flasken. Hvis laget kan gjenoppbygge flasken før alle er skutt, vinner hun. Men bør alle bli skutt og fortsette flasken på gulvet, vinner det andre laget.

War Cassava

De spiller to personer, hver med sin trygge kassava i halvparten. Hver har sin tur til å treffe med full kraft i kassava enn den andre trygg. Gevinster som bryter kassava første motstander.

Kaster hula hoop

Gjengetype ringer, men med hula bøyle. En person vil være utsatt, og vil være 5 meter til spillerne. Gjør ett punkt som kan passe bøyle i første person. Vinner som har flest poeng.

menneskelig plugg

Dynamic med 4 personer som sitter på benker. Først sitter hver deltaker på baksiden av den andre. Når alle er allerede "liggende" pensjonere banker. Hvordan komme ut av situasjonen?

golf

De spiller to representanter fra hvert lag. Hver deltaker vil ha en klubb (noen stykke lang tre) og har rett til ett skudd av gangen. Den deltakeren som får satt ballen i hullet først vinner kampen.

hinderløp

De spiller to korridorer, som skal dekke en avstand og når slutten, overfor hindringer (hindringer vil være buede personer). Hvem krysser mållinjen først vinner.

kjører kost

Broom-løpet er et morsomt arrangement og i tillegg til å kreve hastighet, medfører også konsentrasjon. For å ta testen, vil være nødvendig koster. Gjør ett i første startstreken og et sluttpunkt for ankomst. Hver konkurrent må forlate balansere en kost på håndflaten (skal alltid være åpen) og hodet mot slutten. Først kommer først vinner løpet. Kosten kan ikke falle og falle tilfelle må deltakeren gå tilbake til startstreken og start testen igjen. Hvis mer enn én deltaker per lag, kan du gjøre beviset er stafett.

Gymkhana spill for barn

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

unnvike lasere

Denne aktiviteten jeg har skrevet før, og gjorde et par ganger hjemme. Alltid fungerer og er veldig underholdende. Barn elsker å late som hemmelige agenter, eller oppdagelsesreisende eller helter vender feller. På bildet katten seng (dette er den "vitenskapelige" navnet på spillet) ble laget med hyssing. Men det er også mulig å lage crepe papir i en korridor. Avhengig av kompleksitet, som starter om to år kan du spille.

Pass eller det vurderinger

Alle spill. Men i hver runde, vil en spiller fra hvert lag deltar. Det ville være interessant at spørsmålene var knyttet til en enkelt emne på et tidspunkt at dette spillet er spilt. et spørsmål vil bli gjort (ingen alternativ) til en av deltakerne. Hvis de svarer riktig, gir en tortada den rivaliserende ansikt, eller vice versa, hvis det galt. Hvis den ikke gjør det, går det. Hvis motstanderen ikke vet, passerer han. Hvis, derimot, er det første vet ikke, eller får det galt, vil din rival gi en tortada i ansiktet hans. Men hvis han treffer, gir han tortada. Vinn teamet å treffe flere spørsmål og, selvfølgelig, får mindre tortadas. OBS:. Making dusinvis av paier kan være billigere enn den ser ut. Bare len deg tilbake og tenke på billige ingredienser som kan gi flere pai retter. Eks:. Lama.

meitemark

Det er en løpende frem og tilbake, men deltakerne, snarere enn å kjøre, rulle på gulvet. Vinner førstemann til mølla.

sprengning Blære

Alle deltar. Hver spiller vil ha en blære bundet på ankelen hennes. Målet er å pop blære motstandere og beskytte. Vinn den siste til å bli med intakt blæren.

buss

Det er gruppen versjon av "Race of stolene." Det vil være to lag. Medlemmene i hver gruppe sitter på stoler, den ene bak den andre, som danner en buss (bussen bør være godt adskilt fra hverandre). I NÅ, deltakere flytte setene fremover og begynne å legge bussen til å gå. Formålet med bussen vil krysse mållinjen i sin helhet. Teamet som du gjøre først, vinner.

lengdehopp

De spiller to representanter fra hvert lag. En deltaker hopp og deretter din motstander. Etter det, øker avstanden. Hvis deltakeren er den første til å hoppe på avstand og savner, må håpe at den andre også feile like godt få en ny sjanse. Gevinster som oppnår hopper bukk en avstand som andre ikke kunne.

Spill for skolen gymkhana trinnvis

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Ideer spille for evangelisk gymkhana

Singing Ordet

Dette spøk er svært vellykket også i evangeliske konkurranser i alle avdelinger og for alle grupper. Dette spillet er veldig enkelt og morsomt. Du trenger bare en penn og et stykke papir til hver gruppe.

Lederen vil si et ord, og hver gruppe vil liste sanger som har ordet. Lederen vil sette en tid, noe som kan være ett, to eller tre minutter. Det tar ikke mer enn det. Slutten av tid, en representant fra hver gruppe går fremover med papiret. Hvem kunne liste høyest antall sanger som har søkeordet vinner poenget. Ikke å skape forvirring, må lederen slår fast at konsernet skal vite minst en full versjon av det børsnoterte musikk. På papir, må du også ha navnet på sangen eller vers som skal synges (med minst fem ord, for eksempel). Fastsette et minimum av ord for å bli sunget og skrevet hindrer personen fra start til å improvisere sanger for å tjene mer poeng, eller som etterligner den forrige gruppen.

Spill for Gymkhana Skole, ungdom og voksne

Spørsmål og svar

En av de enkleste spillene å gjøre, er det berømte spillet av spørsmål og svar. I dette tilfellet, kan lederen løse et problem at gruppen studerer, eller gjør mer generelle, overordnede spørsmål. Hvis gruppen er stor, kan det være godt å gjøre en blanding av spesifikke og generelle spørsmål. Det spørsmålet lek kan ha ulike variabler. Spørsmålene kan ha alternativer eller ikke; spørsmål kan gjøres til lag, eller individuelt; De kan ha ulike typer problemer. For å oppfylle målet med denne teksten, vil vi gi et veldig klart eksempel med trinn for trinn, hvordan kunne kjøre et spill av spørsmål og svar.

1. Separate lag. Kan være gutter mot jenter. Eller velger ungdomsleder to kapteiner, slik at de sammen sine lag.

2. Be lagene å velge en talsperson, som alltid vil vise offisiell klubb respons. Valget av en talsperson er viktig å ikke skape forvirring som "men jeg sa sikker, hans svar var ikke verdt".

3. Lederen ber kapteinene ta oddetall eller partall for å se hvem som får svare.

4. Lederen ber det første spørsmålet til gruppe 1. Dersom gruppen ikke kan svare på en, gruppe 2 har en sjanse til å svare på det samme spørsmålet. Dersom gruppen to svarte ikke. Verken gruppen er punkter lederen snakker svaret og gjør det neste spørsmålet.

5. FORSIKTIG !!! Ikke bli forvirret ved å rette spørsmål. La oss anta at gruppen en ikke svare på det første spørsmålet. Lederen rettet spørsmålet til gruppe 2 og denne gruppen rammet. Det neste spørsmålet bør gjøres til gruppe 2, som den forrige spørsmålet var spørsmålet gruppe 1. En måte å unngå forvirring er å liste alle spørsmålene. Så, vet du at den merkelige spørsmålene vil alltid være først gjort til gruppen en sammenligningsgruppen 2.

skarpe sverd

I dette spillet, snakker lederen et ord, og deltakerne bør se etter dette ordet i Bibelen. Lederen kan definere om alle medlemmer av gruppen kan delta, og som finner første løfter hånden; eller du kan velge bare én representant fra hvert lag for å konkurrere mot hverandre, en mot en, som finner første score et poeng for laget hans. Vi tror at for å opprettholde den mest organiserte spill, det ideelle er å kalle en konkurrent fra hver gruppe til duelarem hverandre. Lederen kan bestemme en stund. Hvis noen finner innen denne tiden, ingen av lagene.

For dette spillet, må lederen først liste opp de ordene som lagene vil se. Alternativt kan lederen velge en bestemt bok, noe som gjør det enklere å søke. Lederen kan for eksempel velge Åpenbaringsboken og velge bare ordene i denne boken, slik at spillet ikke er for vanskelig.

Dette spillet kan ha mange variasjoner i evangeliske konkurranser. Lederen må ta vare, men med ordene til å bli valgt, eller versjonen av Bibelen. Hvis spillet er med en gruppe unge mennesker og unge, velvalgte ord i en Bibel Live versjon eller Dagens engelsk versjon. Et annet tips er å se om gruppene har en bibel i den versjonen du også til å velge ord. Dette hindrer deg å velge ord som ikke er i en annen versjon.