kuku kaviar langkah demi langkah

26 October 2017

kuku kaviar langkah demi langkah

Gelombang baru masa ini sedang kuku kaviar, seseorang mendengar alat baru ini dibangunkan oleh CIATE jenama British? Kuku kaviar telah membuat kejayaan besar, memenangi penonton wanita yang hanya suka berita di dunia esmaltístico!

Setiap kali saya mendengar berita dalam dunia kuku dihiasi, saya sentiasa cuba untuk membawa anda langkah demi langkah dan dengan kuku kaviar akan menjadi tidak berbeza, segala-galanya untuk membuat hidup lebih mudah untuk orang-orang perempuan yang suka untuk meletakkan tangan mereka kotor dan menghiasi mereka sendiri kuku!

hari ini kita bercakap mengenai kuku mewah (kuku tebal) yang juga membuat kejayaan yang paling di kalangan kanak-kanak perempuan, selain daripada kuku dihiasi bersama-sama dengan bunga, pelekat, kami juga bercakap tentang kuku dihiasi dengan akhbar dan kuku francesinhas yang berbeza, yang semua mudah untuk membuat dan hasilnya adalah cantik!

kuku kaviar langkah demi langkah

Dalam post khas pada kuku dihiasi pada tahun 2012, saya membuat satu senarai hiasan yang akan menjadi yang paling berjaya untuk tahun ini, termasuk pos digulung pada kuku langkah dihias demi langkah, untuk dilakukan di rumah tanpa mengeluarkan sedikit pun manicure! ��

Tetapi dengan kedatangan bentuk baru kuku tebal dan kuku kaviar, hiasan biasa adalah untuk gadis-gadis yang paling mahir kuku diskret dan bagi mereka yang suka 'sebab', kuku demam baru berjanji untuk menjadi satu kejayaan besar!

kuku kaviar CIATE

Kuku kaviar telah dihasilkan oleh CIATE jenama British dan mempunyai dua botol khas: sayu A dan yang lain dengan bola mini. Manik-manik tersebut digunakan ke atas sayu masih basah.

Kuku kaviar yang datang dengan tiga warna, putih, hitam dan campuran (berwarna). warna yang mempunyai udara yang agak nostalgia dan ingat gula-gula kepada pihak kanak-kanak.

kuku kaviar langkah demi langkah

Gaya ini lebih seronok dan sejuk adalah bagi mereka yang suka untuk menggunakan dan penyalahgunaan warna, tetapi untuk perempuan yang suka bersaing dengan trend fesyen dan enamel, tetapi dengan cara yang lebih bijaksana, warna plain sempurna.

kuku kaviar membuat

Membuat kuku kaviar, anda akan memerlukan kit atau CIATE lembah juga membuat kuku anda dengan manik kaviar yang boleh didapati di kedai-kedai kraf, facinho, bukan?

Untuk membuat kuku kaviar anda, melepaskan imaginasi anda! Menggunakan manik enamel warna yang sama dan juga berani, dan mewujudkan yang berwarna-warni setiap kesan dengan manik warna yang berbeza.

kuku kaviar langkah demi langkah

Membuat kuku anda biasanya mengambil kulit luar, menyediakan kuku anda dengan asas dan kemudian memilih enamel pilihan anda. Apabila anda pengenamelan kuku, lapisan kedua anda telah meletakkan manik, tetapi melakukannya dengan satu jari pada satu masa, ia adalah perlu bahawa sayu masih basah untuk cengkaman yang lebih baik daripada manik.

Ingat untuk meletakkan kain atau dulang di bawah tangannya, tidak disperdiçar manik yang mungkin jatuh untuk mengendalikan mereka.

Selepas manik paste, semua bersedia! Tidak lulus mana-mana asas berbanding untuk tidak menukar warna manik, meninggalkan segala-galanya kerana ia adalah.

Nails kaviar Di mana untuk membeli

The kit CIATE yang dijual pada Sephora, kit kuku kaviar kos purata sebanyak R $ 80.00 aR $ 100.00. Harga masin, bukan? Kami berharap sesuatu yang baru tidak lama lagi datang ke Brazil!

kuku kaviar langkah demi langkah

Siapa tahu beberapa jenama Brazil tidak mengada-adakan untuk membuat kit kaviar anda sendiri? Ia pasti akan menjadi sejuk dan meninggalkan lebih murah untuk kita semua!

Walaupun harga yang tinggi juga, cara adalah dengan menggunakan manik sama, tidak kanak-kanak perempuan? : p

Tutorial Caviar Nails

Saya mendapati sukar untuk dilakukan? Maka perhatikanlah, bagaimana untuk membuat kuku kaviar dalam langkah demi langkah super mudah!

Photo Caviar Nails

Saya dipisahkan sesetengah imej dari web untuk anda, kanak-kanak perempuan! Melihat beberapa gambar kuku kaviar dan inspirasi dalam trend baru ini!

kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah kuku kaviar langkah demi langkah