Tapioca kake: Rask og deilig oppskrift (THE BEST!)

26 October 2017

Tapioca kake: Rask og deilig oppskrift (THE BEST!)

Sjekk annerledes kake oppskrifter tapioka og se hvordan denne ingrediensen kan være allsidig på kjøkkenet. Du kan forberede både en versjon med myk deig å nyte med kaffe eller en glasur kake, som ligner på pudding.

den tapioka Det er en delikatesse av indisk opprinnelse, men som vant ganen av mennesker over hele Brasil. Mel er fremstilt med stivelse ekstrahert fra cassava, også kjent som kassava eller maniok. Denne ingrediens, når den hydratiseres og anbragt i stekepannen, kan forbrukes både fersk og velsmakende fylling.

tapioca CakeLær hvordan du kan forberede fire deilige versjoner av tapioca kake. (Reuters)

I løpet av årene, tapioca mel Det fikk nye bruksområder på kjøkkenet. I tillegg til å tjene til de typiske nordøstre delikatesse, kan den også brukes ved fremstilling av kaker, puddinger, eggekrem, blant andre delikatesser.

tapioca Cake

tapioca Cake

den tapioka kake vanligvis være vellykket i ferien juni, tross alt, er det alltid en liten stand som verdsetter denne delikatessen.

Den gode nyheten er at du ikke trenger å vente til juni måned til å nyte denne glede. Du kan tilberede smakfulle oppskrifter hjemme ved hjelp av tapioca mel på forskjellige måter.

tapioca Cake

den tapioka Det er et utmerket valg for å erstatte den tradisjonelle hvetemel. Det er lettere, sunnere og inneholder gliadin, et protein som finnes på gluten. The Very Chic valgt 4 tapioka kake oppskrifter du trenger for å oppleve. se:

Tapioca Enkel kake

den enkel tapioka kake Det er en som ser mye som den konvensjonelle kake, "å ta med kaffe." Den kombinerer smaken av kassava med kokos, slik at noens munn vann. Deigen er veldig myk og smelter i munnen med hver bit.

tapioca Cake

ingredienser

2 kopper (te) tapioka
½ kopp (te) av revet frisk kokos
150 g smør ved romtemperatur
5 kopper (te) av melk
2 kopper (te) sukker
4 store egg

forberedelse

På bakgrunn bolle, bland tapioca mel med 3 kopper melk. Tillat blandingen å hydrat, inntil væsken er helt absorbert. Nå treffer kokos og resten av melken i en blender i ca 3 minutter til en homogen væske. Ved hjelp av en elektrisk mikser, kombinere smør, egg og sukker. Beat i 10 minutter.

Deretter hell blandingen av melk og kokos. Plasser tapioca allerede hydrert og bland forsiktig med en skje. Smør et hull i midten med smør. Så, med hjelp av en skje, hell massen i denne beholderen. Ta formen i en varm ovn, forvarmet til 200 ° C i 45 minutter. Når tapioca kaken begynner å brun, er et tegn på at er på topp. Avkjøles litt før unmolding.

Tapioca kake som ikke vil i ovnen

Denne sommeren er det verdt å investere i tapioka kake du trenger ikke gå i ovnen. den oppskrift Det tar et par ingredienser som granulert tapioca, kokos og kondensert melk. Resultatet er en kremet rett med god konsistens som pudding.

tapioca Cake

ingredienser

500 g granulert tapioka
En liten kokosmelk glass
200 g kokos
En kondensert melk
2 kopper (te) sukker
1 liter varm melk

forberedelse

I en bolle, blanding av den granulerte tapioca, varm melk og sukker. Når blandingen blir kremet, la stå i 10 minutter. Ikke bli skremt fordi tapioka vil vokse litt. Etter denne tid, tilsett kokosmelk og kokos. Bland med en skje.

Smør et sted ved hjelp av kondensert melk og iskremmassen tapioca kake. Kjøle i ca 2 timer. Etter den tid, bare unmold på en plate. Prøv å dekorere med revet kokos, fordi resultatet er veldig vakker.

velsmakende tapioka kake

Det er mange interessante versjoner av tapioca kake, slik som salt oppskrift. Denne retten tar på en salt smak på grunn av tilstedeværelsen av ost og salt i deigen.

4 Tapioca Cake oppskrifter

ingredienser

3 kopper (te) tapioka
En kopp (te) av melk
En kopp (te) olje
3 egg
1 ss () bakepulver
1 kopp (te) revet ost gruver
En klype salt

forberedelse

Plasser egg, olje, melk og tapioca i en blender. Beat godt. Deretter tilsett revet ost, salt og til slutt, bakepulver. Smør en panne med smør, legg deigen på kaken og ta med til bake i ovnen i 40 minutter. Etter den tid, bare unmold og dekorer med ost.

Du vil også elske:

  • 40 deilige og velsmakende fyllinger å stappe din tapioka
  • Hvordan lage utstoppede tapioka trinnvis

tapioka kake Fit

den tapioca kake fit Det er et godt valg for de som ønsker å gå ned i vekt og få en definert kropp. Den erstatter hvitt brød til frokost og kan hindre opphopning av magefett. Oppskriften tar ikke raffinert sukker eller kondensert melk og derfor anses som et stort ally av dietten.

tapioca Cake

ingredienser

250g tapioca mel
Coco revet grov sukker for å dekorere
En flaske kokosmelk light
2 egg
En kopp brunt sukker
En klype salt
2 ss ghee

forberedelse

På bakgrunn container, plasserer tapioca mel og en flaske med kokosmelk. La hydrat i ca 15 minutter. I mellomtiden, slå egg, salt, sukker og smør i en blender. Tilsett tapioca hydrert med den andre blandingen og røres godt.

Gi en måte hull i midten og smør den med smør. Legg til en pasta og koker i forvarmet ovn ved 200 ° C i 45 minutter. Når kaken begynner å brun, fjerne fra ovnen og la avkjøles. Slå ut på en tallerken og pynt med revet kokos grovt sukker.

tapioca Cake

Velg ett av tapioca kake oppskrifter og forberede seg hjemme. Sikkert familien din vil elske denne delikatessen. Glutenfri og lite kalorier, har tapioca mel blitt brukt i en rekke retter. Nyt og bli kreativ på kjøkkenet.