dapur yang dirancang: 87 Foto dan Idea untuk Copy Istimewa!

26 October 2017

dapur yang dirancang: 87 Foto dan Idea untuk Copy Istimewa!

Anda jenis yang suka mendapat penyelidikan dapur pelan induk dan merasakan keinginan yang kuat untuk memberikan yang UP di dapur anda? Semak pilihan model dapur dirancang indah dan super bergaya! Pasti anda akan suka pakaian dan akan mahu lakukan di sana di rumah anda juga!

Apabila anda memikirkan rumah indah seperti filem itu bermula membayangkan ruang itu? Tetapi tahu bahawa ramai orang mula dapur. ruang yang mencukupi untuk menyediakan makanan dan untuk berkhidmat kepada mereka. Seluruh keluarga bersama-sama dan tersenyum, seperti dalam komersial.

Dream mimpi! Hari ini jawatan ini adalah untuk meninggalkan lebih dekat dengan tempat yang anda bayangkan anda. Bagaimana untuk mencari, memilih dan memesan dapur dirancang mengikut apa yang anda membayangkan.

dapur dirancang

dapur dirancang

Tidak seperti masa yang lain di mana ia hanya boleh dilakukan untuk Kelas A (hanya dalam filem itu sendiri), hari ini bilangan opsyen meletakkan kami sangat ragu-ragu apabila memilih dapur yang dirancang kerana ia mempunyai sesuai dengan setiap bajet dan kelas.

Segala-galanya akan berbeza-beza bergantung kepada jenama, bahan-bahan berkualiti, gaya dapur dan kelajuan kerja. Tetapi bagaimana untuk memilih dapur yang terbaik dilengkapi untuk rumah anda? Apa yang anda fikir tentang perkara ini? Sama ada moden, selesa, vintage? Hari ini isu di sini adalah dapur sangat bergaya, datang dengan saya!

dapur dirancang

Mengapa Beli Masakan Dirancang?

Kerana mereka adalah moden, berfungsi dan mempunyai perabot yang menyesuaikan diri dengan saiz bilik. dapur anda adalah apa yang anda mahu dan sesuai dalam ruang rumah anda. Dalam erti kata lain, ia menggunakan perabot yang menstandardkan bilik dan sesuai dengan keperluan mereka yang tinggal di dalam rumah.

dapur terancang-modernas-

pemasangan yang dapur dengan perabot disesuaikan menawarkan banyak kelebihan Antara yang paling penting yang kita boleh menyerlahkan penggunaan ruang tanpa menjejaskan edaran. Apa yang hendak disembunyikan di dalam almari dan bank-bank pergi menangkap setiap hidangan.

Anda juga boleh menyesuaikan dengan lebih mudah, dengan memilih bahan-bahan struktur, warna, lapisan dan jenis perkakasan. Membuat gabungan barang-barang yang tidak berada dalam mana-mana kedai pameran.

Kerana ini jenis dapur mempunyai struktur yang berfungsi adalah perlu untuk mempertimbangkan batasan kediaman dan tabiat penduduk.

Memikirkan ia akan menjadi mungkin untuk mengatur perabot dan isi rumah peralatan di dalam bilik. Anda mempunyai barangan rumah banyak? Dalam kes ini anda perlu memasang kabinet dengan lebih pintu. Jika ia adalah perkara biasa untuk membuat makanan ringan pada siang hari, supaya bangku simpanan tidak boleh ketinggalan. Terdapat ruang untuk menyimpan perkakas dapur menyediakan makanan dan mencuci pinggan mangkuk. Kedudukan dan ketinggian keping sentiasa disesuaikan dengan keperluan anda.

dapur dirancang (85)

Ruang Masakan Planned

Apa yang ruang yang anda ada di rumah anda? Abaikan keping dapur selesai anda sudah mempunyai. dapur yang dirancang tidak akan menikmati apa-apa daripadanya.

Dapur terancang

Dapur yang direka untuk persekitaran Straits

dapur anda adalah panjang dan sempit? Jadi yang paling sesuai adalah untuk memasang perabot linear yang dirancang, iaitu, dengan semua komponennya sejajar pada sebelah yang sama. Jika terdapat kekosongan di dalam bilik, projek ini boleh bekerja dengan dua dinding yang sama, termasuk sinki, countertop dan dapur di hadapan peti sejuk.

Dapur terancang

Dapur Planned Persekitaran U

Ia berbentuk seperti U? Kemudian anda boleh membuat sebuah segitiga berfungsi melalui penyediaan perabot disesuaikan. sink harus berserenjang dengan dapur dinding dan peti sejuk boleh dipasang di dinding yang bertentangan dengan dapur.

Dapur terancang

Dapur Planned Persekitaran L

Dalam ruang rumah anda adalah L? Baik, ruang ini dianggap sangat praktikal dan membolehkan menikmati ruang dengan sebaik mungkin. Dalam kes ini peti sejuk dibenarkan untuk meletakkan di satu sudut, tetapi sinki dan dapur diletakkan pada akhir bertentangan. Satu kaunter sarapan juga boleh dimasukkan ke dalam bilik, menyiapkan "L". Akan menjadi sempurna!

Dapur terancang

dapur Great Dirancang

Yang mempunyai dapur yang bukan kepalang besar ataupun difikirkan menggunakan bilik lagi rumah seperti dapur, anda mempunyai lebih banyak pilihan. Maka ia adalah mungkin untuk memasukkan lebih komponen perabot, selain daripada yang telah disebutkan. Pulau pusat dengan Periuk dan hud, sebagai contoh, adalah pilihan yang baik untuk mengambil kesempatan daripada kawasan yang ada di tengah-tengah alam sekitar. Adalah mewah! Struktur sama mungkin mempunyai sinki dan kaunter sarapan, model ini adalah perkara biasa dalam rumah-rumah moden juga.

Dapur dengan pulau sesuai untuk integrasi keluarga dan ini boleh dinilai pada masa pilihan reka bentuk, selepas semua, semua orang boleh bercakap di atas meja sebagai hidangan disediakan.

Dapur terancang

dapur yang dirancang: Di mana untuk bermula?

Pilih jenama dapur rancangan yang lebih mempunyai kaitan dengan kemungkinan kewangan mereka dan citarasa anda. Membuat temujanji dan membawa tunggal harta anda. Arkitek yang akan anda memenuhi akan menunjukkan projek yang sesuai dari mana saluran paip, dan membuat filem dan susun atur ruang. Dialah yang akan mencadangkan salah satu model yang telah dinyatakan di atas.

Dapur terancang

Warna untuk Masakan Planned

Fikir sudah di dapur anda dengan kepingan monokrom dan cahaya menonjolkan, warna neutral, seperti putih. penjagaan ini berjanji untuk menyebabkan rasa luas dalam alam sekitar. Tetapi tiada apa yang menghalang anda menikmati di dapur merah, biru, wain atau hitam. Saya rasa sejuk!

Dapur terancang

Masakan Best Dirancang Marks

Dapur dirancang Todeschini

Dengan kedai-kedai di seluruh Brazil, jenama membangunkan projek-projek sendiri, tetapi juga bekerjasama dengan pelanggan untuk merancang dapur indah. Anda mesti mempunyai sebuah kedai di bandar anda

Mereka bertaruh kepada reka bentuk kontemporari, biasanya dengan lurus, garis bersih. Terdapat kebimbangan dalam bekerja dengan bahan yang berkualiti dan nilai trend hiasan utama. Sesiapa kemodenan kini boleh temujanji sana.

Dapur terancang

Dapur dirancang Dell Anno

Ini adalah satu jenama perabot disesuaikan tradisional dan ia adalah perkara biasa untuk memikirkan rumahnya. Dell Anno juga mempunyai barisan lengkap untuk dapur.

Dapur terancang

Dapur dirancang Itatiaia

dapur mudah dan berfungsi Nya. Perabot tidak secanggih yang lain disebut di sini dalam jawatan ini, tetapi anda boleh mendapatkan keputusan yang baik dengan kos yang lebih rendah. Jika bajet anda rendah Itatiaia berfikir seperti pilihan yang baik.

dapur dirancang (72)

Dapur dirancang Italínea

jenama ini merancang dapur cantik dan canggih. Tahu dan terpesona dengan model Italínea.

dapur dirancang (75)

Masakan kegemaran dirancang

Dengan banyak baris untuk menyediakan pelanggan yang kegemaran adalah salah satu jenama perabot terbesar dan paling moden dirancang di Amerika Latin. Dapur yang dihasilkan dengan bahan-bahan berkualiti dan mengikuti semua yang bergaya. Ia adalah salah satu kegemaran saya seperti nama berkata.

Dapur terancang

Dapur dirancang Criare

Satu lagi pilihan perabot moden adalah Criare.

dapur dirancang (82)

Harga dapur dirancang

Sebuah dapur dirancang lengkap dengan perabot, peralatan, paip dan elektrik sistem, kos R $ 7,000 untuk R $ 80,000. Antara perancangan, buruh dan segala-galanya yang melibatkan dapur anda semua bersedia.

Jika anda mempunyai rumah tahu bahawa bernilai pelaburan. Menyesuaikan peluang anda, Parcel, pelan. Perlu diperhatikan bahawa terdapat julat nilai untuk kelas A, B dan C. Sila hubungi syarikat khusus dan meminta sebut harga.

dapur dirancang (84)

Jenis dapur dirancang

Menggunakan perabot modular: apabila jenama (salah seorang daripada mereka di atas) menyediakan dimensi mudah alih yang ia berfungsi dan dimensi ini adalah sesuai kepada langkah-langkah alam sekitar. Ia menggunakan bahagian-bahagian yang sudah mempunyai dan akan melakukan seperti

Menggunakan perabot yg pesan lebih dahulu: apabila, seperti namanya, perabot dihasilkan mengikut langkah-langkah tertentu projek anda. jenis ini adalah lebih mahal.

Dapur terancang

dapur Tips dirancang

Perabot dapur dirancang biasanya terdiri daripada kabinet, countertops, laci dengan pembahagi dan rak. Untuk melancarkan reka bentuk yang baik ada di sini beberapa tips arkitek bekerja dengan dapur: Anda perlu memberi perhatian kepada bahan yang digunakan, sentiasa memerlukan MDF.

 • Jika dapur mempunyai ruang yang sedikit, cuba kabinet dengan pintu gelangsar dan memastikan bahawa peredaran di dalam bilik adalah menggalakkan.
 • Memasang kabinet dapur ke siling, kerana anda boleh mengambil kesempatan daripada ruang menegak dengan sebaik mungkin dan mengelakkan pengumpulan kotoran.

Dapur terancang

 • Anda perlu melihat jika penamat dilakukan dengan baik, tidak menggunting dan rivet.
 • Ia adalah bernilai memberi perhatian kepada masa pemasangan dan dalam organisasi dapur dan sentiasa mematuhi reka bentuk dan keadaan struktur ruang akan menerima tawaran dapur.

dapur dirancang (76)

 • Kita mesti sentiasa menghormati rasuk, tiang, garisan hidraulik dan punca-punca elektrik dalam perancangan mana-mana persekitaran.
 • Jika dapur mempunyai ruang yang sedikit, cuba kabinet dengan pintu gelangsar dan memastikan bahawa peredaran di dalam bilik adalah menggalakkan.
 • Memasang kabinet dapur ke siling, kerana anda boleh mengambil kesempatan daripada ruang menegak dengan sebaik mungkin dan mengelakkan pengumpulan kotoran.
 • Jika projek itu mahu membuat dapur yang paling berfungsi, jadi ia bernilai memasang laci elektrik yang boleh dibuka secara automatik dan senyap. Bahagian dalam setiap laci boleh mempunyai pita LED untuk lampu mudah.

Dapur terancang

 • Pertimbangkan spesifikasi projek dan memastikan mereka adalah seperti yang dinyatakan dalam kontrak. Anda memilih kepingan MDF atau MDP? Yang akan mengukur setiap bahagian? Apakah spesifikasi engsel, pemegang dan banyak aksesori lain? Semua ini mesti ditetapkan sebelum memuktamadkan pembelian.

Dapur terancang

Kemasan dirancang untuk dapur

dapur dirancang (70)

Jenis dan harga puncak sink

Jika anda memahami beberapa isu yang di sini adalah satu perkara yang boleh membantu anda dalam masa untuk memahami bajet. Bahagian atas dapur yang dirancang biasanya boleh dilakukan dalam batu atau keluli tahan karat. Keluli tahan karat mempunyai kecenderungan untuk menjadi lebih murah, tetapi ia tidak digunakan secara meluas di dapur dirancang kerana ia tidak estetik yang indah. A keluli bahagian tahan karat adalah sekitar R $ 1,000.00. batu bergantung kepada batu. Di bawah harga purata bagi satu m2 mengikut jenis batu:

 • marmar - Harga julat dari R $ 250.00 pada 900.00 setiap m2,
 • granit - Harga julat dari R $ 250.00 pada 550.00 setiap m2,
 • batu kapur - Julat harga dari R $ 450.00 pada 650.00 setiap m2
 • Silestone - Julat harga dari R $ 800 hingga 1000.00 m2
 • Batu kuarza - Julat harga dari R $ 800,00-1.000,00 per m2
 • Nanoglass - Harga julat dari R $ 900,00-1500,00 per m2,
 • Marmoglass - Julat harga dari R $ 700.00 untuk R $ 1,000.00 m2

Dapur terancang

Gambar dapur dirancang

Mahu lebih inspirasi untuk mempunyai untuk merancang dapur anda? Di sini banyak dapur menakjubkan untuk menyalin!

dapur-rancangan-16

-Kitchen-dapur-dirancang moden Todeschini-13

dapur dirancang-moden-03

dapur dirancang-moden-04

dapur dirancang-Modern-10

dapur dirancang-moden-09 dapur dirancang-moden-08

dapur dirancang-moden-07

dapur dirancang-moden-06

dapur dirancang-moden-05

dapur terancang-Todeschini-Modern-10

dapur terancang-Todeschini-Modern-18

dapur terancang-Todeschini-moden-24

dapur terancang-Todeschini-moden-25

dapur terancang-Todeschini-Modern-19

dapur terancang-Todeschini-Modern-11

dapur terancang-Todeschini-Modern-14

dapur terancang-Todeschini-Modern-23

dapur terancang-Todeschini-moden-22

dapur terancang-Todeschini-Modern-21

dapur terancang-Todeschini-Modern-20

dapur terancang-Todeschini-Modern-26

dapur terancang-Todeschini-moden-28

dapur terancang-Todeschini-moden-29

dapur terancang-Todeschini-moden-27

dapur dirancang (65)

dapur dirancang (68)

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

dapur dirancang (64) dapur dirancang (63) dapur dirancang (62)  dapur dirancang (60) dapur dirancang (59)

IMMAGINI 073

dapur dirancang (57) dapur dirancang (56) dapur dirancang (55) dapur dirancang (54) dapur dirancang (53)

????????????????

????????????????

dapur dirancang (51) dapur dirancang (50) dapur dirancang (49) dapur dirancang (48) dapur dirancang (47) dapur dirancang (44) dapur dirancang (45) dapur dirancang (46) dapur dirancang (43) dapur dirancang (42) dapur dirancang (41) dapur dirancang (38)

Tidak jumpa model yang anda cari? Yang boleh membantu anda apa yang anda perlukan adalah arkitek yang baik! Lihat juga pilihan dapur kecil yang kita telah ditunjukkan di sini di blog. Nasib baik dalam memilih!

/ Source Images /

Semua projek yang semula internet