nama pil pada hari berikutnya (nama, jenama dan harga)

26 October 2017

nama pil pada hari berikutnya (nama, jenama dan harga)

Terdapat banyak jenama, pagi selepas nama pil, seperti: Evanor, Neovlar, Norlevo Pilem, Pozato, Hari D, Previdez-2, Levonelle-2, Microvlar, Nogravid, Poslov, Nordette, Cifarma, antara lain. Jika anda datang ke sini mencari nama-nama pagi selepas pil, anda hanya mendapati ia! The Very Chic tahu bagaimana memalukan ia adalah untuk kita wanita untuk mendapatkan di farmasi dan meminta "Pagi selepas pil" di hadapan orang lain.

pil sehari berikut

nama pil pada hari berikutnya (nama, jenama dan harga)

nama pil pada hari berikutnya

Tidak ada jenayah, tetapi kita mempunyai kunci kecil dengan itu, ia kelihatan seperti semua orang lain yang hadir akan melihat kami seperti kami yang ET makhluk asing atau akan berfikir seperti 'RAAA ... Ia adalah selamat malam semalam eh, safadjenha ... "akhirnya, melemparkan batu pertama yang tidak pernah diperlukan untuk mengambil pagi selepas pil!

Jadi untuk mengelakkan situasi menjengkelkan, seperti menulis menamakan pil pagi selepas untuk mendapatkan di farmasi dan meminta ubat lebih elegan?

"Hi, satu 'Pilem" sila "-. Bunyi yang lebih baik, bukan? ��

nama pil pada hari berikutnya (nama, jenama dan harga)

nama pil pada hari berikutnya dan Kadar

 Double Dose Drug - 2 tablet
tandapurata Kadar
D-hariR $ 19.44
levonorgestrel 0.75R $ 19.23
Minipil-2 PostR $ 23.00
NorlevoR $ 20.00
Pilem -R $ 24.00

Single-Dos Drug - 1 tablet
tandapurata Kadar
NeodiaR $ 23.22
Levonelle SatuR $ 18.78
Pozato Uni.R $ 22.36

Mitos dan Kebenaran tentang Pagi selepas pil


Setelah mengetahui Morning selepas Nama pil dan ada yang masih ragu-ragu menyemak artikel ini mengenai ujian kehamilan di rumah, 7 jenis ujian rumah anda boleh lakukan sendiri terdapat di rumah anda dengan kebijaksanaan.

Jangan ragu-ragu, jika anda menguji dan walaupun begitu tidak tahu apa yang perlu dilakukan, panggil doktor untuk membimbing apa prosedur yang betul yang perlu dilakukan dalam setiap kes, jadi anda akan menjadi lebih selamat.