Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

26 October 2017

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

yang rambut perang gelap dengan lampu Mereka adalah super tinggi! Semakin meningkatkan penonton wanita di salun untuk menyerlahkan wayar coklat gelap dengan lampu yang sangat halus. Sesetengah wanita lebih suka lampu sangat nipis dan bijaksana, manakala wanita lain lebih suka lampu sedikit lebih menonjol, menonjolkan beberapa mechinhas rambut.

Lampu di rambut

Tetapi seseorang mesti berhati-hati untuk tidak membuat kesan lampu sangat tiruan, selepas idea ini adalah untuk membuat mereka rambut lebih cantik, jadi mengelakkan besarkan dan menggunakan akal fikiran, okay? Pada musim panas lampu boleh menjadi sedikit lebih berani, lihat California sumbu (link) yang merupakan kejayaan besar di kalangan wanita, Walau bagaimanapun, ia adalah penting untuk menetapkan nada supaya ia adalah dalam harmoni dengan warna rambut anda dan hasil yang paling semula jadi mungkin.

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017

Lampu-lampu adalah pilihan yang sangat baik untuk wanita yang tidak mahu radikal mengubah rupa, tetapi mahu mengambil lihat UP. Untuk memilih nada yang sesuai untuk lampu adalah perlu pertama untuk menilai nada kulit anda. Tidak semua nada lampu akan menjadi baik untuk wanita berkulit cerah dan tidak semua warna akan menjadi baik untuk wanita berkulit gelap.

 Rambut dengan lampu

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017

Lampu nada dalam rambut

Bagaimana untuk mengetahui yang nada ideal? Nah, untuk wanita yang mempunyai kulit yang paling Clarinha ideal adalah untuk memilih warna lebih ringan coklat, warna emas dan tembaga, manakala bagi wanita berkulit hitam, lampu dalam nada yang lebih panas jatuh dengan baik.

 Pilihan lampu nada dalam rambut perang gelap banyak, termasuk warna merah adalah pilihan yang hebat, terutamanya di kalangan wanita yang mempunyai kulit gelap. Tetapi ingat bahawa lampu hanya pantulan pada kunci dan tidak kunci, jadi ia mesti sangat halus dan bijaksana untuk memberi penampilan yang lebih semula jadi.

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 rambut-dengan-lampu rambut-dengan-lampu Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017 Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar) Summer 2017

lampu-di-rambut

rambut perang dengan lampu

Kita tahu bahawa untuk pewarna wayar coklat gelap bukan tugas yang mudah untuk menukar nada wayar adalah perlu untuk membuat penjerukan yang tidak lebih daripada pemutihan benang dengan produk tertentu untuk perubahan warna.

rambut coklat dengan-lampu

Menjadi satu proses kimia yang sangat agresif, rambut perlu membuat penjagaan yang lebih besar selepas lampu sebagai wayar cenderung untuk menjadi lebih kering. Jadi banyak kelembapan di dalamnya, okay?

Brunettes dengan lampu

Secara umum, lampu adalah wanita yang sangat cantik dengan rambut perang, sama ada kulit yang lebih ringan atau lebih gelap. Walau bagaimanapun, pilihan warna perlu dilakukan dengan berhati-hati, kerana warna kulit yang membuat semua perbezaan apabila memilih warna lampu. Melihat beberapa gambar-gambar wanita dengan rambut perang gelap dengan lampu:

warna-of-cahaya-in-rambut

rambut perang dengan lampu madu

Sesetengah wanita memilih untuk lampu dalam warna madu, ia adalah nada super comel dan bijaksana, tidak menyebut bahawa nilai-nilai dan wayar coklat, memberikan keindahan dan kecantikan. nada madu adalah tempat yang sesuai untuk rambut perang gelap atau cahaya, kedua-dua wanita kulit cahaya atau lebih Moreninhas.

BROWN diterangi

Rambut coklat gelap dengan lampu blonde

Prosedur ini adalah untuk wanita lebih WALAUPUN personaliti. Ia bukan seperti hit mudah lampu terang pada rambut gelap, juga tidak boleh dilakukan di rumah kerana ia adalah prosedur yang lebih menyeluruh. Untuk memberikan semula jadi dan indah untuk hujung wayar, ia perlu mendapatkan bantuan profesional rambut. Saya memilih beberapa gambar rambut hitam dengan sorotan berambut perang supaya anda mempunyai idea tentang keputusan. Mari kita semak?

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

rambut hitam dengan emas lampu dan Champagne

Lampu dalam warna emas dan champagne adalah yang paling dicari oleh wanita, baik untuk wanita yang mempunyai wayar gelap malah mereka dengan kunci yang lebih ringan. Lampu ini adalah sangat cantik apabila hasilnya adalah super semula jadi, mereka sangat halus dan bijaksana, memberikan daya tarikan khas untuk wayar, menghargai mereka.

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

Penjagaan Rambut dengan lampu

Wanita yang berniat untuk melakukan lampu, juga perlu tahu bahawa perhatian mesti menggandakan! Betul! Wayar penghidratan perlu menjadi kebiasaan, kerana prosedur kimia berakhir menyerang rambut dan desiccating ia. Untuk mengekalkan keindahan wayar beberapa langkah-langkah asas yang perlu, seperti membuat penyelenggaraan lampu pada setiap 3 bulan untuk mengelakkan terdapat akar dengan lampu nada yang berbeza.

Apabila memilih produk untuk rambut anda, memilih orang-orang yang melindungi warna rambut dan mengelakkan ia pudar dengan mudah. Jika anda boleh, setiap bulan membuat cauterization kapilari dengan profesional rambut.

lampu-in-brunettes

Bagaimana untuk membuat lampu rumah

Sekarang kita telah melihat sedikit lampu, warna dan warna kulit, bagaimana jika kita belajar bagaimana untuk melakukannya lampu di rumah? Ia mudah dan boleh menjadi seronok!

Surfer Lampu jenis - Step By Step

1 - pendandan rambut bermula descolorindo wayar, meninggalkan dua jari pada setiap sisi akar dalam warna semula jadi.
2 - Selepas lulus warna. Tidak selalu naungan yang betul dicapai pertama. Kemudian, anda perlu mengulangi langkah 1.
3 - Untuk menyerlahkan beberapa helai, profesional boleh berus peluntur dalam keping rambut.

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

Mudah, bukan?

Lampu daripada gadis emas

1 - profesional membahagikan rambut kepada dua bahagian: satu di atas kepala. Yang satu lagi menjadi bun yang rendah
2 ° - Memisahkan beberapa helai dan lulus sikat ke arah yang bertentangan dan meninggalkan hanya wayar beberapa daripada
3 - Setelah melalui nada berambut perang ini benang longgar, untuk mendapatkan nada yang betul

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

Prosedur ini juga sangat mudah dan hasilnya adalah menakjubkan!

LUzes untuk perang solar

1 - Rambut perlu dibahagikan kepada empat bahagian yang sama, membentuk salib pada bahagian atas kepala.
2 - Langkah kedua adalah untuk mengambil lapisan dalaman memisahkan bahagian-bahagian ini dan beberapa wayar dengan sikat.
3 - Selepas menghitamkan profesional Beberapa berwayar dua nada bermula dengan muka yang terdekat.

Rambut coklat gelap dengan lampu (30 gambar)

tutorial | M wanita untuk rambut coklat gelap dengan lampu