Bermain Christmas Creative (Best !!!)

26 October 2017

Bermain Christmas Creative (Best !!!)

Dalam Krismas sedikit telah tiba, dan selain menghabiskan detik-detik istimewa dan lazat bersama keluarga dan rakan-rakan kami, kami boleh berseronok dengan Krismas bermain! 'Mari kita menggabungkan' ia tidak hanya Kawan Secret yang boleh dilakukan pada akhir tahun ini, bukan kanak-kanak perempuan? Kami memilih beberapa pilihan cukup menyeronokkan untuk menghidupkan parti kecil Krismas anda dengan kawan-kawan dan keluarga. Untuk sesiapa yang berkenaan (tetapi anda mempunyai masa!), Kami ditunjukkan di sini di blog dan cara undang-undang lain untuk menambah nilai kepada tetamu pihak percutian anda, ia adalah bernilai klik di sini dan mengambil melihat.

permainan kreatif Krismas

pilihan mainan tidak kurang! Dan untuk memberikan yang animasi dalam sambutan rumahnya di keluarga, sangat bergaya disediakan beberapa cadangan sejuk untuk permainan yang akan melibatkan kanak-kanak dan orang dewasa! Semak!

Meneka yang? (Dengan sudu)

Peraturan ini adalah mudah: hanya menutup mata salah seorang pemain, manakala yang lain adalah di hadapannya. Yang ditutup mata hanya boleh menyentuh sudu rakan meneka siapa orang itu. Jika dia tidak memukul pertama, kawan mesti meniru ketawa Santa Claus, berkata "Ho, Ho, Ho!". Jika pemain hits, rakan yang berada di hadapan anda adalah ditutup mata dan bermain resume. Jika ia salah lagi, akan terus bermain pihak yang satu lagi dengan sudu untuk mendapatkan ia betul!

b2

Pundi kencing Kelas / Belon Dianugerahkan

Dalam permainan ini, anda perlu untuk menyebarkan belon sekitar rumah atau persekitaran dipilih dan dimasukkan ke dalam pundi kencing kertas dengan nama-nama orang yang akan mengambil bahagian dalam permainan. Kemudian, setiap jalur yang pecah belon dan mendapati nama tetamu lain. Tujuannya adalah untuk mencipta beberapa aktiviti untuk semua orang. Contoh: orang yang boleh memberitahu yang lain kerana seperti beliau, cerita yang luar biasa bahawa kedua-dua hidup bersama-sama, dan sebagainya. Apa yang penting adalah jenaka yang baik dan kreativiti!

Satu lagi pilihan adalah untuk keluarga yang tidak mempunyai wang yang banyak dan hanya boleh membeli hadiah pada akhir tahun. Anda boleh meletakkan ayat beberapa belon seperti, "Ia bukan masa ini" atau "Cuba lagi", atau "Ini bukan anda", atau "Bayar doktor." Jika hanya anugerah pundi kencing mesti mempunyai hadiah. Semua belon mesti mempunyai warna yang sama untuk sesiapa sahaja untuk tahu di mana dia!

b3

Balut hadiah anda dengan cara yang lucu!

Mengambil satu ini dan lulus beberapa lapisan kertas di atasnya. Dalam setiap pakej, meletakkan label dengan kata-kata: "untuk keluarga yang paling lucu" atau "yang paling tamak". Idea ini adalah bahawa ini melalui beberapa orang sebelum sampai pemilik!

b4

Bermain dengan anak-anak!

Termasuk kanak-kanak dalam semua permainan membuat banyak orang dewasa berseronok dan berehat lagi! Tetapi jika anda mempunyai bahawa bapa saudara atau datuk yang lebih suka sesuatu yang lebih serius, sebagai contoh, anda boleh melayan lagu-lagu yang sedikit nyanyian, melakukan mime atau roda bermain. Salah satunya adalah untuk membuat bulatan dan meletakkan kotak yang penuh dengan kertas dengan tugas. Kemudian lulus kes untuk semua kanak-kanak sehingga berhenti muzik atau sentuhan wisel. Sesiapa yang mempunyai wang tunai di tangan, menghilangkan salah satu peranan dan bermain dengan tugas yang dipilih!

Christmas bermain untuk keluarga

Pisahkan berbilang kotak kasut dan balut mereka. Dalam setiap kotak, taip soalan, sebagai contoh, "Siapakah yang pelahap paling keluarga" atau pun "yang tukang masak yang terbaik", "Siapakah yang paling menjengkelkan" dan sebagainya ... Lepaskan imaginasi pada masa ini. Semasa pihak, seseorang bertanggungjawab untuk lulus kotak untuk semua tetamu bertindak balas dengan menulis di atas kertas kosong, yang merupakan orang yang paling dikenal pasti dengan khusus kualiti / kecacatan. Kotak mesti lulus semua orang, supaya setiap orang mengundi. Lagipun undi, seseorang perlu membuka kotak dan mengira undi. Ini adalah masa yang menyeronokkan di sebelah kanan, menghasilkan ketawa yang baik!

Christmas Bermain dengan muzik

Pihak penganjur akan membentuk dua atau tiga kumpulan dan kemudian mendedahkan perkataan. Pasukan perlu menyanyi lagu rekod itu kepada perkataan itu. Ia benar-benar menyeronokkan! Pasukan yang menang, yang tahu lebih banyak lagu, ia mungkin mengambil hadiah kecil sebanyak $ 1.99. Selepas permainan, semua orang boleh berseronok menyanyi lagu-lagu Krismas.

Sudah tentu, semua perkara di atas akan membuat apa Krismas lebih kanak-kanak perempuan yang menyeronokkan dan meriah,! Apa permainan yang anda suka yang paling? Jangan lupa untuk komen! Selamat Bercuti dan Selamat Tahun Baru hebat!