Order Demillus oleh Internet: Berikut adalah cara SINI!

26 October 2017

Order Demillus oleh Internet: Berikut adalah cara SINI!

Demillus membuat permintaan melalui Internet Ia adalah salah satu cara untuk memudahkan hari ke hari pengedar, dalam post ini kita akan menunjukkan bagaimana untuk membuat anda memesan dalam talian praktikal dan sangat mudah.

Apabila ia datang kepada pakaian dalam wanita Brazil adalah entendedoras terbesar perkara itu, selepas semua, di sini di Brazil badan wanita adalah diagihkan di kedua-dua di atas pada bahagian bawah juga wanita Brazil belajar dari masa ke masa untuk menuntut pernah lebih kualiti produk, terutamanya daripada pakaian dalam.

Demillus

syarikat visi mula menyesuaikan diri dan untuk menghasilkan produk-produk berkualiti dan patut yang sempurna untuk tubuh seorang wanita Brazil dan DeMillus adalah salah satu syarikat penglihatan itu, selepas semua, ia adalah tidak hairanlah bahawa ini adalah salah satu rujukan apabila ia datang dalam cara yang lebih mesra dan mempunyai beberapa kedai-kedai yang diberi kuasa yang dijual semula di web juga.

Pesanan Demillus Internet

Untuk membuat permintaan anda Demillus Internet adalah perlu untuk mengakses tapak Demillus dan mempunyai e-mel dan kata laluan yang didaftarkan untuk membuat pesanan anda dalam talian.

1) Pergi ke alamat halaman bagi DeMillus

2) Klik "Pesanan Saya".

Demillus Pesanan Online

3) Daftar e-mel yang sah:

PERINTAH-DeMillus

MENGISI BORANG INI:

4) Revendedor.5 anda code) CPF.6) email yang sah.

Order-DeMillus

Bagaimana untuk mendaftar e-mel saya di Demillus?

Untuk mendaftar e-mel anda dalam Demillus, ikut arahan ini:

1) Masukkan alamat DeMillus halaman:

2) Klik "Pesanan Saya".

3) Klik "Pendaftaran Kata Laluan".

perintah-online-DeMillus

4) Masukkan kod atau CPF Reseller;

5) Masukkan kata laluan;

6) Ulang kata laluan untuk mengesahkan;

7) Masukkan tarikh kelahiran dengan hari dan bulan format (dd / mm);

8) Masukkan alamat e-mel anda yang didaftarkan di De Millus;

9) Klik "OK".

DeMillus pesanan-peniaga

Bagaimana untuk lulus permintaan Demillus?

1) Pergi ke alamat halaman bagi DeMillus

2) Klik "Pesanan Saya".

3) Klik butang "Buat Pesanan Anda".

aplikasi DeMillus-online

Produk-produk DeMillus Mereka boleh dibeli di kedai-kedai yang pakar dalam pakaian tetapi perdana syarikat itu pengedar, tersebar di seluruh Brazil ini peniaga mewujudkan satu ikatan dengan pelanggan mengukuhkan lagi hubungan antara syarikat dan pengguna akhir.

peniaga Demillus

Penjual semula sangat penting untuk syarikat yang sistem dalam talian telah dicipta untuk mempercepatkan pesanan, adalah sistem DeMillus aplikasi dalam talian melalui Internet, sistem ini memudahkan kerja-kerja wakil jualan, kerana ini hanya perlu melayari laman web ini untuk mendaftar permohonan baru. Satu-satunya perkara yang diperlukan untuk mendaftarkan permohonan dalam talian adalah pendaftaran yang sah dan kata laluan yang sebelum ini didaftarkan di sistem, seperti di atas. Anda ingin menjadi penjual semula? Daftar di sini.

Jika anda DeMillus pengedar dan tidak mempunyai pendaftaran, ikut arahan yang telah diberikan di atas dan mendaftar. Sebaik sahaja pendaftaran dilakukan anda boleh mula mendaftar permohonan mereka biasanya melalui laman web ini.