Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

26 October 2017

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

mencari mesej ringkas dan frasa Tahun Baru untuk menghantar kepada rakan-rakan anda? Berikut adalah pilihan mesej yang paling indah, datang melihat!

Musim cuti telah tiba dan mesej dan ayat Tahun Baru pada tahun 2017 Mereka sudah mendapat permintaan tinggi! Kali ini tahun adalah perkara biasa untuk bertukar-tukar mesej dengan ucapan tahniah kehendak bagi tahun yang akan mencapai ramai orang berinteraksi bertukar-tukar Krismas dan Tahun Baru mesej pada rangkaian sosial, Facebook, Whats App, antara lain. Berfikir untuk membantu anda dalam memilih mesej anda atau hukuman Tahun Baru untuk menghantar kepada rakan-rakan anda dan orang yang disayangi, saya memilih beberapa mesej di web, yang mungkin berguna. Mari kita lihat sebahagian daripada mereka?

2017 frasa Tahun Baru

 • "Tiba-tiba, dalam sekejap sekejap, bunga api mengumumkan bahawa tahun baru adalah masa kini dan tahun lama di belakang kami. Selamat Tahun Baru! Great dan diberkati 2015 kepada kita semua! "
 • "Apa pencapaian tahun ini hanya benih ditanam yang akan dituai dengan kejayaan yang lebih besar pada tahun akan datang. Happy 2015! "
 • "Ayat ini adalah kotak yang penuh dengan kegembiraan, dibalut dengan kasih sayang, dimeteraikan dengan senyuman dan dihantar dengan ciuman. Selamat Tahun Baru! Happy 2015! "
 • "Biar hujan keamanan, harapan, kebahagiaan dan cinta terperangkap dengan payung yang patah dan air kepada semua orang yang di sekeliling anda. SELAMAT TAHUN BARU! 2015 Great untuk anda!
 • "Kegagalan hanya peluang untuk bermula sekali lagi lebih bijak. Membuat sebahagian besar peluang baru ini anda telah mendapat dan mempunyai Tahun Baru yang besar dan bahagia. A gembira dan tidak dapat dilupakan 2015! "
 • "Ia tidak pernah terlambat untuk memulakan sekali lagi. Akan sentiasa ada peluang untuk anda memulakan sesuatu yang ditinggalkan tidak lengkap atau memulihkan apa yang perlu perhatian yang lebih sedikit. Tidak mengulangi kesilapan tahun tua itu adalah cara terbaik untuk memulakan tahun baru. Yang hebat 2015! "
 • "Apa pencapaian tahun ini hanya benih ditanam yang akan dituai dengan kejayaan yang lebih besar pada tahun akan datang. Selamat Tahun Baru! Happy 2015! "

1

 frasa pendek Tahun Baru 2017

Berikut adalah beberapa pilihan untuk Tahun Baru 2017 dan ayat mesej dan amalan yang lebih pendek untuk menghantar SMS, WhatsApp dan juga Facebook!

 • 2017 pendekatan, setahun sialan keseluruhan baru bagi kami. Oleh itu, kita boleh mendapatkan untuk menjadikan tahun ini akan datang tempoh keamanan, perpaduan dan lebih baik daripada tahun berakhir.
 • 2017 sudah ada dalam roti bakar dan mengharapkan kita untuk melakukan bahagian kami supaya akhir tahun 2015 kita boleh melihat kembali berbangga dengan segala yang kita lakukan. Sesungguhnya ia tidak boleh semua yang kita mahu, tetapi kita boleh yakin untuk melihat kembali dan melihat bahawa kita cuba, kita mencari, berusaha, ia hanya bergantung kepada kami!
 • Untuk anda, saya ingin mimpi itu menjadi kenyataan. Cinta dijangka. Harapan diperbaharui. Untuk anda, saya ingin semua warna kehidupan ini. Semua kegembiraan anda boleh tersenyum. Semua lagu yang anda boleh keseronokan. Kepadamu dalam tahun baru ini, saya berharap rakan-rakan lebih sejenayah, yang keluarganya adalah lebih bersatu, bahawa hidup anda adalah lebih baik hidup. Saya ingin mengucapkan selamat banyak perkara ... Tetapi tiada apa yang akan mencukupi ... Jadi, saya hanya mahu anda mempunyai banyak keinginan. keinginan yang besar ... dan mereka boleh bergerak anda setiap minit, perjalanan KEBAHAGIAAN anda!   Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)  
 •  Kebakaran mengumumkan ketibaan tahun baru! Ia adalah masa untuk menjejaki semula impiannya belum sedar dan percaya ia akan mencapainya. Drop pandangan yang bersimpati dan acalantador kepada rakan-rakan dan musuh-musuh untuk menguap anda. Belajar dari kesilapan tahun hilang dan membakar selamat datang tahun ini dengan senyuman. Berjalan untuk memenuhi cinta yang tidak hilang atau kejutan lagi suka telah ditawan. Saya ingin anda tahun yang penuh dengan cahaya, cinta, kesihatan dan kemakmuran. Selamat Tahun Baru!
 • setahun lagi berlalu dan bersama-sama kita boleh meraikan pergantian masa yang baru, mengisi hati kita dengan harapan, untuk mengucapkan selamat tinggal tahun lama, tahun baru gembira.
 • Dan walaupun dengan segala rintangan yang hidup menyediakan kita, kami berjaya mengatasi halangan-halangan dan bergerak ke tahun lain ini pasti menjadi lebih baik.

Akhir Mesej Tahun

Apabila datang akhir tahun ini kita sentiasa mahu bahawa mesej yang baik sesuai dengan konteks di mana kita hidup, bukan? Menjadi yang mesej khas kepada rakan sekerja, untuk pekerja mereka, untuk rakan sekelas itu, akhirnya, terdapat banyak keadaan. Berikut di bawah lebih banyak pilihan untuk kesempatan yang berbeza, mesej kepada rakan-rakan, rakan sekerja, dan lain-lain, dan lain-lain lihat:

  ayat Tahun Baru pada 2016     Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

perutusan Tahun Baru kepada para pekerja

Bagi mereka yang membantu dan bekerjasama untuk mengembangkan perniagaan anda, mengapa tidak menghantar mesej khas untuk tahun baru?

 Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)
 • Saya ingin bahawa tahun ini akan menjadi tahun pencapaian, anda boleh mencapai semua matlamat anda dan menjadi tahun keamanan, kesihatan dan kegembiraan.
 • Bagi anda untuk membuat Tahun Baru indah ... Tidak perlu membuat niat yang baik dalam senarai ke fail mereka di dalam laci. Tidak perlu menangis menyesali tahi dikalangan atau parvamente percaya bahawa dengan perintah harapan dari perkara-perkara Januari akan berubah dan menjadi cahaya, ganjaran, keadilan di antara manusia dan bangsa-bangsa, bau bebas dan seperti hak roti pagi dihormati, bermula hak Ogos untuk hidup. Untuk memenangi Tahun Baru bernilai nama, anda, sayang saya, mempunyai untuk mendapatkannya, anda mesti melakukannya novo.Eu tahu ia tidak mudah tetapi cuba, cuba, secara sedar. Ia adalah dalam anda bahawa Tahun Baru slumbers dan menunggu selama-lamanya. Tahun Baru yang baik untuk anda!
 • Bahawa pencapaian tahun ini, biji sahaja untuk ditanam yang akan dituai dengan kejayaan yang lebih besar pada tahun akan datang. "
 • "Matlamat tahun baru tidak adalah bahawa kita harus mempunyai tahun baru. Ia adalah bahawa kita harus mempunyai jiwa baru. "
ayat Tahun Baru pada 2016  

Mesej Tahun Baru

  Bahawa tahun ini kita boleh bermimpi,
Dan percaya dari hati saya bahawa kita boleh melakukan setiap impian kita,
Ini impian boleh dikongsi untuk kebaikan,
Dan mereka mempunyai kuasa untuk mengubah musuh lama ke teman baru sebenar,
Bahawa tahun ini kita boleh memeluk,
Dan berkongsi kemesraan dan penyayang,
Ini bukan satu tindakan seketika,
Tetapi kisah seumur hidup.
Bahawa tahun ini kita boleh mencium,
Dan dengan mata tertutup, sentuh rasa jiwa,
Kami mempunyai masa untuk merasakan keindahan hidup,
Dan kita tahu merasakan dalam setiap perkara,
Bahawa tahun ini kita boleh tersenyum,
Dan menjangkiti semua orang dengan kegembiraan sebenar,
Tidak diperlukan justifikasi utama bagi senyuman,
Hanya bau tamu,
Bahawa tahun ini kita boleh menyanyi,
Dan berkata perkara dalam kehidupan,
Selain daripada hanya muzik dan lirik,
Tetapi mereka lagu dan perasaan,
Bahawa tahun ini kita boleh terima,
Dan menyatakan kepada Allah dan kepada semua: "Terima kasih!"
Apa yang "semua" tidak termasuk hanya rakan-rakan,
Tetapi juga orang-orang yang dalam kesukaran meletakkan, memberikan kita peluang untuk menjadi lebih baik.
Dan supaya kita mula lagi Tahun Baru,
Satu hari dia dilahirkan, langkah pertama, jauh,
Satu cabaran, peluang dan berfikir:
"Apa yang kita tahun ini, Semua, Very Happy!"   ayat Tahun Baru pada 2016Photo: Fine Posts
 • tahun mereka bergerak, bab mereka bergerak kehidupan kita ... tetapi keindahan cerita ini adalah watak-watak yang kekal ...
 • Tahun ini hanya akan masuk akal jika kamu hadir dalam hidup saya ... Selamat Tahun Baru cinta saya!
 • Kesihatan, keamanan, kegembiraan dan wang di dalam poket anda, adalah undi ini rakan anda. Selamat Tahun Baru.
 • Semoga tahun ini membawa memenuhi semua impian anda.

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!)

2017 frasa Tahun Baru di Facebook

Bagaimana pula berkongsi mesej ini dengan kawan-kawan anda di Facebook? Berikut adalah beberapa frasa dan mesej yang menarik untuk menghantar kepada senarai rakan anda!

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

Ungkapan-ungkapan yang Tahun Baru 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016

ayat Tahun Baru pada 2016(Gambar: Site jawatan Halus)ayat Tahun Baru pada 2016(Gambar: Site jawatan Halus)

Tahun Baru 2017 Mesej untuk Whatsapp

Melihat lebih banyak idea dan cadangan untuk menghantar mesej melalui telefon melalui whatsapp kepada rakan-rakan anda pada masa seterusnya! Mari kita semak!

 • ayat Tahun Baru pada 2016 Mesej pendek dan frasa Tahun Baru 2017 (THE BEST!) ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 Ungkapan-ungkapan yang Tahun Baru 2016 ayat Tahun Baru pada 2016 ayat Tahun Baru pada 2016

 Hey guys, suka mesej dan frasa Tahun Baru 2017? Selamat Tahun Baru kepada anda semua!