detox las

26 October 2017

detox las

Še ena novost za zaman ženske, ki želijo pridobiti več lepih pramen, in predvsem zdravo: The Detox las! Ill zdravljenje prispel v dvoranah in je udaril z ženskega občinstva, vedno želijo držati dni za lase. Oglejte si vse o tehniki!

Kaj je Detox las?

Kapilarna Detox je postopek čiščenja in intenzivno obnovo las. Deluje sanirajo Vodniki globokim način in ima različne korake izvedene med zdravljenjem.

Koraki kapilarne razstrupljanja vključuje temeljito čiščenje (narejeno z piling šamponom ali posebnih antiresíduos), kapilarni peeling, tonično, rekonstrukcijske hidratacijskega masko, balansirnega pH, hranilo, odvisno od potreb preje in razstrupljanje uporabljen) in nazadnje je nanašanje Leave-In. Popolno zdravljenje, kar ima za posledico intenzivno čisto napajajo las z bilanco, svetlost in bolje, zelo zdrava!

razstrupljanje-capilar11

Detox las: najlepši in poživi lase!

Kot že ime pove, detox razstruplja lase, odstranite vse odpadke z izdelki, ki se uporabljajo v dan za dnem in tako zapustili zaradi onesnaževanja, in znoj, ki je glavni vzrok za prekomerno olja na lasišče nabrali, na dolgi rok pusti žice težka in brez življenja.

Detox omogoča izdelke, ki se uporabljajo v pramene, po zdravljenju, lahko bolje prodre v lasna vlakna, povečanje njene rezultate. Kdo kdaj očitala, da se zdi, šampon, balzam ali določi vlažilna maska, da se več ne vpliva na lase? To je zato, ker so žice obremenjena s prebitkom s kremami leve, kar ovira delovanje lasne kozmetike.

     razstrupljanje-capilar18

Kapilara detox je odličen postopek tudi spretni ženske ravnanje in kdo ne zapravljajo za kopanje ali bazen ob vikendih. Ker gre za globinsko čiščenje, tehnika odstrani tudi ostanke z morsko vodo sol, klor in kemičnih bazenih progresivna levo.

V zravnal lase, detox pomaga pri ohranjanju voljne in premikanje žic; zmanjšanje neželenega učinka "lutka las", ki jo nekateri dokončno ščetke običajno zapustijo. Vendar pa lahko tehniko nekoliko zmanjša trajnost glajenja. Ne bi ogrozili njeno progresivno krtačo, priporoča v tem primeru je, da uporablja detox le na lasišču.

razstrupljanje-capilar16

Tisti, ki imajo radi dolge žice, vendar nikoli ne more narediti las zeleno ramo lahko koristi in postopek. Z razstrupljanje žice iz skoraj vseh odpadkov je pokazala, tehnika služi kot stimulans, izboljšuje cirkulacijo krvi v regiji in odpira prostor za pramen rastejo hitreje in moč.

Ali Detox las doma!

Cena detox lahko segajo od $ 100 do R $ 200, in bi bilo treba storiti mesečno. Toda dobra novica je, da je to mogoče tudi na domu! Če želite to narediti, najprej umijte lase z globokim čistilnim šamponom. Pustite žice do 5 minut in temeljito sperite. Nato nanesite vlažilna maska ​​(opt za tanjši). Na koncu nanesite kremo za glavnik (izbrati manj gosto, z neto teksturo).

Oglejte si seznam ločene z veliko globinsko čiščenje šamponi, da bi domače las detox!

Pure Resource, L'Oréal Professionnel.

razstrupljanje-capilar2

Rešitev šampon, L 'Anza

razstrupljanje-capilar3

Šampon proti odpadki Intenzivna, Chariz.

razstrupljanje-capilar4

Deep Cleansing šampon Purify, Senscience

razstrupljanje-capilar5

Čiščenje šampon, paličnih

razstrupljanje-capilarr

Bain Exfoliant Purifiant, Kerastase

razstrupljanje-capilar7

Pojasnjevanje šampon za lase, globinsko čiščenje šampon, Nppe

razstrupljanje-capilar8

Ecologie Preja šampon Antirresíduos

razstrupljanje kapilarno 20

Clarifying Shampoo Three, Paul Mitchell

 razstrupljanje-capilar10