Tie Dye Nails: Naučite se, kako narediti korak za korakom!

26 October 2017

Tie Dye Nails: Naučite se, kako narediti korak za korakom!

Vi že veste Nail tie dye? Ta vrsta nohtov art je dala glave žensk in se spremenila v pravem pomenu. To je sodoben učinek, lahko pokazatelje obarvane nohte in nekoliko psychedelic. Zadeva bo pokazal, korak za korakom, in vem, izvor te tehnike. (Fotografija: Fab Fatale)

Izraz tie barvilo je angleška beseda, ki pomeni "kravato". To je umetnost, ki je priljubljena med 60 in 70 let z ekscentričnosti gibanja hipi. Sprva je šlo za ustvarjanje barvne vzorce na tkanini, ki raziskuje različne načine, da bi dobili večbarvni rezultat. Dati življenje do konca, zložena ljudje, vezani in šivala kosov barvanja. Potem ko so se pogosto izvaja na področju oblačil, je tehnika barvilo kravata napadel svet okrašenih nohtov.

Nohte z učinkom tie dye. (Reuters)Nohte z učinkom tie dye. (Reuters)

Tie Dye Nails

Nohti tie dye skušajo po istem načelu umetniškega barvanje tkanin. Ključno je, da delo z različnimi barvnimi glazure, ki imajo harmonijo med seboj, kot je na primer roza, vijolična, modra, rdeča, zelena, rumena in oranžna. Nekatere ženske se odločijo za delo z učinkom gradient preveč, ker je potem barva prehod postane gladka.

Žeblji z gradientom učinkom; (Reuters)Žeblji z gradientom učinkom; (Reuters)

Sodobni, psihedeličnih, nohti tie dye ujemajo ženskam močno osebnostjo. Ti lahko pustite ženske roke pokaže na videz in vibrira z enako intenzivnostjo poletja. Z drugimi besedami, ta urejena nohtov tehnika je kot nalašč za tiste, ki ne marajo, da bo ostalo neopaženo.

-Nail okrašenaNohti Tye Die v bistvu "nastavitev sonca." (Reuters)Nails okrašena z živahnimi barvami. (Reuters)Nails okrašena z živahnimi barvami. (Reuters)

Korak za korakom nohtov tie dye

Želite izvedeti narediti nohte kravato barve? Nato sledi naslednji korak za korakom:

1. Začetek uporabe osnovno plast na nohtih.

Daj trak na prste. (Reuters)Daj trak na prste. (Reuters)

2. Držijo trak okoli nohtov, kot tudi glazuro ne bo zemlja oba prsta. Ne pozabite, da ne pustite, da se trak dotikajte nohte.

3. Daj vodo pri sobni temperaturi v skledo.

4. Izberite tri emajla barv (rumene, rdeče in zelene, na primer). Dodajte dve kapljici vsako steklenico z vodo v skledo, prekrivanje barv.

Kraj kapljice glazuro v skledo z vodo. (Reuters)Kraj kapljice glazuro v skledo z vodo. (Reuters)

5. Uporabite zobotrebec, da se pomešajo glazure.

6. Dip dosegu roke v skledo z dajanjem prst naenkrat. naj jih v vodo za nekaj sekund, da se zagotovi posnetek nohtov lakov.

7. Naj nohtov art suha. Konec uporabo sloj sušljivega olja.

8. Če želite odstraniti odvečno glazuro, uporabite palico z bombažno konico in acetona.

Ali imate še kakršna koli vprašanja o tem, kako doseči to nail art? Torej, gledam video in se naučite, kako narediti tehniko s pomočjo glazure z barvami iste družine.

Foto Tie Dye Nails

Kaj pa malo več navdiha? Oglejte si nekaj dekoracije nohtov ta slog tie dye!

nohtov-tie-dyeSlika: (Sarah Lou Nails)žeblji tie-dyeSlika: (menim, poliran)žeblji tie-dyeSlika: Paulina Strasti

nohtov-tie-dye

nohtov-tie-dye